Redhill North Somerset

My brief was to design and redevelop the lower quarter of this established garden in Redhill, North Somerset. The existing area was predominantly sloping with views out onto the North Somerset hills. The client required a seating area and low maintenance planting scheme that fitted into this natural landscape.

The proposed garden scheme incorporated curved lines to echo the natural lines of the borrowed landscape. Natural stone walls and paving complimented the existing property. A bespoke circular seating area was designed to enjoy the views of the surrounding countryside.

Proposed master plan of new garden scheme.

planting-design-redhill-bristol

 

proposed-planting-scheme-redhill-bristolVisualisation of proposed garden design scheme.

 

Comments are closed.

'